Cautare

4482 de rezultate pentru "oprirea apei craiova" (3.38 secunde)
Evenimentele de afaceri sunt mai prezente ca niciodata in Craiova. ... Camera de Comert si Industrie Dolj impreuna cu grupul de initiativa Junior Chamber International Craiova invita tinerii antreprenori ai judetului sa participle la Business Networking Event 1st Edition!
Patronul divizionarei secunde sustine ca a vorbit cu oficialitatile locale din Craiova sa vina si sa joace in Banie, insa conducatorii orasului neaga tratativele Suporterii craioveni sufera din plin dupa dezafilierea temporara a echipei-fanion a Olteniei, Universitatea Craiova, suspinand dupa meciurile de fotbal, dupa derbiuri si dupa gloria de altadata.
Energia Rovinari vrea sa se razbune, la Targu Jiu, dupa esecul categoric cu SCM-U Craiova din turul sezonului regulat al Diviziei A de baschet masculin, scor 76-91, si sa continue cursa pentru accederea in play-off Derbiul Olteniei la baschet masculin este dominat de Energia Rovinari, care conduce in istoria confruntarilor directe cu SCM-U Craiova, scor 5-2.
FRF a pierdut o prima disputa juridica in razboiul cu Adrian Mititelu, dar pregateste o noua lovitura pe care sa o aplice Universitatii Craiova.
Pe 15 septembrie 1982, "Craiova Maxima" castiga in fata Fiorentinei lui Antognoni, Passarella, Bertoni cu 3-1. Pe 15 septembrie 2006, "Craiova Minima" reusea un rezultat de egalitate cu Poli Iasi.
Trimis in judecata pentru o evaziune fiscala de 2,8 milioane de lei, Viorel Calin, patronul SC Cavi Imexco SRL - firma care a modernizat Gara Craiova si a reamenajat Piata Garii, a fost condamnat de Tribunalul Dolj la trei ani de inchisoare Viorel Calin, patronul si administratorul SC Cavi Imexco SRL, a fost retinut pe 14 decembrie 2010 si acuzat de procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Craiova de evaziune fiscala, fals in inscrisuri sub semnatura privata si nevirarea contributiilor cu retinere la sursa.
Nicolae Dica a zambit cand a fost intrebat de Silviu Tudor Samuila, moderatorul emisiunii Sport Center, daca fostul selectioner va merge la Universitatea Craiova.
Speriate ca ar putea sa nu mai asigure furnizarea de utilitati catre populatie, Regia Apa si Regia de Termoficare Craiova au apelat la masuri drastice, trimitand pe teren echipe de recuperatori.
Dupa declinul vertiginos din ultimii ani, Compania de Apa "Oltenia" SA Craiova, controlata de consiliul municipal, intra la prespalat.
Serviciile de utilitati controlate de Primaria Craiova maresc tarifele.
Serviciile de utilitati controlate de Primaria Craiova maresc tarifele.
Dupa declinul vertiginos din ultimii ani, Compania de Apa "Oltenia" SA Craiova, controlata de consiliul municipal, intra la prespalat.
Adrian Mititelu a anuntat ca doreste rejucarea meciului Sepsi Sfantu Gheorghe - FCU Craiova, pierdut la masa verde de olteni dupa prima decizie a comsiilor FRF.
Craiova pierde toti banii pe care guvernul anterior i-a acordat pentru repararea drumurilor, din cauza consilierilor PSD, PNL si UNPR, care au facut tot posibilul sa nu-si dea votul pentru primirea acestei sume.
Fostul premier, Mihai Razvan Ungureanu, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca un oras cu pretentii legitime, cum este Craiova, trebuie sa-si asume un profil economic real si nu doar unul care sa profite din cand in cand pe seama investitorilor straini. ... Craiova a pierdut trei milioane de lei...
Fostul subprefect de Dolj, Ion Groza, a castigat sambata alegerile pentru presedintia organizatiei PNL Craiova cu peste 90% din voturile exprimate. ... La mijlocul lunii aprilie, Groza s-a razgandit si a decis sa se reintoarca in politica, anuntandu-si candidatura pentru presedintia PNL Craiova.
Pentru a-si plati datoriile de 60 de miliarde de lei, RAADPFL Craiova a decis sa contracteze un imprumut bancar, in luna iunie.
AVIOANE Craiova este curtata de americanii de la Bell Helicopters, care vor vizita uzina maine, dar si de suedezii de la SAAB sau israelienii de la IAI.
Primaria Craiova a fost gazda Adunarii Generale a Asociatiei Municipiilor din Romania. 57 dintre cei 106 membri ai asociatiei s-au intalnit ieri la Craiova, pentru a discuta problemele reale cu care se confrunta orasele municipii.
Prima "mutare" pentru inlocuirea comisarului-sef Gheorghe Bica de la comanda politistilor doljeni s-a produs la sfarsitul saptamanii trecute, cand seful Politiei Municipiului Craiova si-a depus demisia.
google-analytics.com